пʼятницю, 25 жовтня 2019 р.

Зустріч з улюбленим письменником дітлахів – Сашком Дерманським


Читачам центральної бібліотеки для дітей неймовірно пощастило: 25 жовтня до них завітав відомий український письменник Сашко Дерманський. Як і годиться казкареві, завітав він не з порожніми руками, а приніс багато своїх книг.


Ім'я Сашка Дерманського широко відоме серед дітвори. 
Він - член Спілки письменників України, автор багатьох дитячих книжок, серед яких: «Казки дракона Омелька», «Володар макуци, або Пригоди вужа Ониська», «Король буків, або таємниця Смарагдової книги», серія книг про Чудове Чудовисько та інші. Твори Дерманського увійшли до шкільної програми з української літератури для учнів молодших та середніх класів.

Автор є учасником Всеукраїнської ініціативи «Додай читання» та акції «Тату, почитай», лауреатом Всеукраїнських літературних премій: «Коронація слова», «Золотий лелека».

Письменник познайомив присутніх зі своїми книгами, почитав уривки з них, продекламував кілька своїх віршів та відкрив секрет вигадування назви для однієї із своїх книжок.


Серед глядачів були присутні читачі різного віку.  
Вони вперше побачили письменника, 
твори якого вже читали раніше.


Було багато запитань. 
Діти цікавились, як власне Сашко Дерманський став письменником, у якому віці написав першу книгу і скільки загалом часу йому потрібно на написання однієї книги, звідки беруться персонажі його книг…

Зустріч відбулася у затишній та надзвичайно теплій атмосфері. І школярі, і автор залишились задоволеними. Діти отримали автографи та стали ще більшими шанувальниками письменника, а Сашко Дерманський  отримав  безліч позитивних дитячих емоцій!


Закінчилася зустріч фотосесією, а всі бажаючі могли придбати книги автора.


Немає коментарів:

Дописати коментар