середу, 30 жовтня 2019 р.

Бібліоновачок



Осінні канікули – чудовий привід завітати до бібліотеки. Яскраві книжкові виставки, захоплива розповідь про книжковий світ, мандрівка Кімнатою казок, добірка цікавих книжок та журналів – все це чекало на вихованців центру розвитку дитини «Диволенд», які завітали на екскурсію до дитячої книгозбірні.


Бібліотекарі Лариса Олійник та Ірина Вернидуб запропонували дітлахам екскурс-квест «Бібліоновачок», маршрут якого охопив усі відділи дитячої книгозбірні. Кожна зупинка подорожі – це відділ, де діти відповідали на запитання вікторин, брали участь в різноманітних конкурсах.



Яскраві та радісні враження, позитивні емоції подарувала дітям подорож Кімнатою казок, участь в інсценізації казок «Ріпка» і «Колобок», грі-змаганні «Казкові пазли», літературній вікторині «Вгадай героя за описом» та «Чарівний кошик».




В читальній залі увагу читайликів привернула журнально-ілюстративна виставка «Сторінками журнальної країни», на якій були представлені дитячі журнали. Кожен відвідувач знайшов у журналі, щось цікаве і корисне для себе: кумедні, повчальні або чарівні історії, веселі віршики, кросворди та ребуси.

Фіналом бібліоквесту було складання вислову Василя Сухомлинського «Бібліотека – це той храм, де завжди народжується і зберігається духовність».

Гарним і доречним подарунком стала лялькова вистава «Мудрагелик і Нечитайлик».
  
Тож, осінні канікули для дітлахів в бібліотеці – 
це чудові мандри книжковими світами.

Немає коментарів:

Дописати коментар