суботу, 21 листопада 2015 р.

Ловіть привіт із Днем вітань!


Вітаємо Вас!
Ця проста і нехитра дія знайома кожному з нас. Ми здійснюємо її, майже не замислюючись про це. Своїм привітанням ми розташовуємо до себе співрозмовника, відкриваємося перед ним, створюємо дружню обстановку. Привітанням можна показувати безліч почуттів та емоцій, своє особливе ставлення до людини. Ця проста дія універсальна і застосовуєтся до початку будь-яких ситуацій, надаючи позитивний вплив на будь-який процес. Вона є своєрідною акцією життєствердження.

Всесвітній день вітань відзначається 21 листопада щорічно з 1973 року. Його придумали два брати-американці (Майкл і Браєн Маккомак) на знак протесту проти посилення міжнародної напруженості. Щоб повідомити всьому світу про нове свято, брати розіслали в безліч держав свої письмові привітання, в яких не було жодних ідеологій, а лише одне прохання — надіслати таке ж привітання ще десятьом людям. Буквально відразу ж ідею братів Маккомак підтримали в 180 країнах. Одного разу такий лист прийшов і до нас, тому в цей день всі, хто знає про це свято, обіймають одне одного і обов’язково посміхаються при зустрічі.

Тож нехай весь світ навколо від наших усмішок стане світлішим, добрішим, радіснішим! Адже, якщо люди посміхаються, значить, вони щасливі.

Немає коментарів:

Дописати коментар