вівторок, 24 листопада 2015 р.

Книга для радості, читання для задоволення

«Книга для радості, читання для задоволення»
під такою назвою 24 листопада в ЦДБ відбувся захід – посвята в читачі.  Велика сім’я читачів нашої книгозбірні поповнилася першокласниками БЗШ №4 .

 Ведучі свята Українська Казка (Лариса Олійник) та Дідусь Степан (Людмила Романович) разом з дітьми поринули у чарівний світ книги, де вони зустрілися з героями народних казок «Ріпка», «Колобок», «Курочка Ряба», Пан Коцький», «Лисичка сестричка».



 
На здобуття честі стати читачем ЦДБ маленьким відвідувачам необхідно було відгадати загадки, назвати прислів’я та приказки про книги, продемонструвати вміння декламувати вірші. Школярики швидко й вправно впоралися й з основним завданням - розгадали магічні слова «Бібліотека», «Читач», «Книга», бо тільки за такої умови могла відбутися урочиста церемонія – посвята в читачі.




Малюки добре засвоїли правила користування книгою, склали урочисту обіцянку читача, отримали посвідчення та приємні подарунки.



Дітлахи ще довго не розходилися, мандрували книжковим домом, з цікавістю розглядали дитячі книжечки, гортали сторінки періодики.

Немає коментарів:

Дописати коментар