понеділок, 2 жовтня 2023 р.

Українці: історії нескорених

 


Щороку у жовтні українці вшановують захисників України, які вже дев'ятий рік дають відсіч російській агресії. У воєнний час це найважливіше свято в році, адже тільки завдяки військовим, медикам і волонтерам Україна зберегла свою незалежність.

З нагоди свята та вшановуючи Героїв, які віддали своє життя за Україну, дякуючи всім тим, хто сьогодні захищає рідну землю, та з метою популяризації літератури і висвітлення матеріалів про героїчне сьогодення України, працівники ЦДБ оформили книжкову виставку «Українці: історії нескорених».


 

Огляд літератури  «Нація нескорених» познайомив читачів  з матеріалами про безпрецедентні зразки мужності та відваги, виявлені захисниками та захисницями в зоні бойових дій, з історіями про справжніх героїв, які віддали свої життя, захищаючи рідну землю та виборюючи суверенітет держави у війні з російськими окупантами.



 

Нехай щира любов до України, народна повага і підтримка надають всім захисникам і захисницям сил у благородній справі служіння Батьківщині, встановлення миру та спокою на рідній землі.

Немає коментарів:

Дописати коментар