середу, 18 жовтня 2023 р.

Пригоди в Книжковому місті

18 жовтня пізнавально-розважальну мандрівку центральною бібліотекою для дітей «Пригоди в Книжковому місті» здійснили учні приватного навчально-виховного комплексу «Міцва-613».



 

Цікаву екскурсію локаціями книгозбірні для нових друзів книги провела завідувачка ЦДБ Олена Корнієнко. Мандруючи бібліотечним простором, діти отримали багато позитивних емоцій і вражень від розмаїття яскравих книжок і журналів, дізналися історію, структуру та правила користування бібліотекою.




 

Презентації книжкових виставок «Від А до Я – читання щодня», «Якщо забракне серцю таємниць», «Книжкова веселка», «Ювілейна палітра дитячої книги», «Читайте новинки», «Книжкове перехрестя» занурили допитливих хлопчиків і дівчаток у світ пізнання, фантастичних пригод та мандрів, вони  довго гортали сторінки дитячих книжок і періодичних видань, розглядаючи кольорові ілюстрації.







 

Приємно здивувала ліцеїстів книжково-казкова країна − «Кімната Казок», де вони познайомилися з дивовижним фантастичним царством Неба, Води та Землі в Повітряній, Підводній та Земній кімнатах, літературними персонажами, що живуть в цих чарівних місцях, створених майстрами петриківського розпису Марфою Тимченко, київським художником Іваном Скицюком та їхньою донькою Оленою. 






 

 Зацікавили користувачів і пригоди в казковій кімнаті. Вони жваво вгадували знайомих казкових героїв, зображених на стінах, та пізнавали незнайомих,  розгадували кросворд «Бібліотека», відповідали на запитання гри-вікторини «Хто ці речі загубив?».





 

           Перше знайомство з бібліотекою перетворилось на справжнє свято. Сподіваємося, що нові друзі книги стануть активними читачами книгозбірні.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар