пʼятницю, 2 жовтня 2020 р.

Вітальний майданчик

День вчителя – це головне свято всіх людей, які працюють у сфері освіти. Професія вчителя поєднує в собі мудрість і молодість душі, креативність і величезну енергію, доброту і суворість. За Указом Президента від 11 вересня 1994 року, цей день відзначають в першу неділю жовтня. У 2020 році цей день випадає на 4 число.

Окрім українського Дня вчителя є також Міжнародний День вчителя, встановлений в 1994 році ЮНЕСКО і ООН. Датою свята було обрано 5 жовтня як річниця документа «про становище вчителів» 1966 року. Мета Міжнародного дня – нагадати про необхідність надавати підтримку вчителям, щоб вони могли передавати знання наступним поколінням.

Відтоді День вчителя відзначають понад 100 країн світу.

Шановні вчителі!

Вітаємо вас з професійним святом!

Нехай яскрава зірка вашої геніальної особистості продовжує зігрівати серця дітей благодатним теплом мудрості та любові. Даруйте всім свої посмішки та позитивний настрій. Ведіть своїх учнів до нових незвіданих далей, високих вершин знань і добра.

Бажаємо впевненості та бадьорості, здоров’я та натхнення, поваги та любові, вдачі та успіху. Нехай кожен день буде добрим та веселим, цікавим та яскравим, нехай кожен учень радує вас своїми досягненнями, нехай кожна близька людина дарує вам гармонію та щастя.

Бажаємо здійснення найзаповітніших мрій.

Допоки сонце світить з висоти,,

Щебечуть птахи,, зацвітають квіти,,

Ми вам життям бажаєм твердо йти,

І дням наступним від душі радіти.

Хай щастя завжди супроводить вас,,

Людська повага й шана не минають,,

А вашу мрію й працю повсякчас

Лиш визнання вінчають.

 


Немає коментарів:

Дописати коментар