середу, 17 лютого 2021 р.

КНИГА ДНЯ

20 лютого – День Героїв Небесної Сотні



Крістіна Бердинських  

«ЄЛЮДИ. ТЕПЛІ ІСТОРІЇ З МАЙДАНУ»

Книга «ЄЛЮДИ. Теплі історії з Майдану» написана з блогу-щоденника української журналістки і патріота Крістіни Бердинських. Натхнення для написання цього твору авторка черпала безпосередньо з самого центру революційних подій.

Авторка зустрічалася з відданими національній справі людьми з різних куточків України, різних професій: науковцями, заробітчанами, службовцями, студентами... Єдина мета – щасливе майбутнє нашої країни – об’єднала їх в самому серці України. Спочатку це були есе, які вона викладала на сторінках соцереж.

Книга розповідає про події, що відбувались на Майдані у листопаді 2013 - лютому 2014. Події, що зачепили душу кожного українця, за якими спостерігали мільйони глядачів коло телеекранів і в Україні, і за її межами, події, після яких Україна вже ніколи не стане такою, як раніше...

Із перших вуст учасників баталій в книзі розказано у простій, доступній усім формі про все, що відбувалось у той час в Києві. На сторінках завжди залишаться живими ті, кого на жаль уже немає з нами, кому ми завдячуємо своєю свободою, хто показав своїм прикладом, що таке справжній патріотизм.

Оповідання не можливо читати без сліз, бо написані вони душею...

 

Немає коментарів:

Дописати коментар