четвер, 4 лютого 2021 р.

КНИГА ДНЯ

 В світі щодня відзначається багато незвичайних свят. Загалом вони  придумані людьми, які намагаються поглянути на життя з нестандартної точки зору, привнести більше свіжості та натхнення в повсякденну рутину або просто повеселитися.

4 лютого святкують День чудових диваків.

У кожної людини є якісь, відомі лише їй одній дивні, а може бути і зовсім нормальні, таємні бажання! Іноді ми не наважуємося їх здійснити тільки тому, що боїмося, що наша поведінка або вчинок викличе подив, здивування або навіть осуд оточуючих нас людей.

Сьогодні можна абсолютно все!!! Сьогодні вітається бути чудовим диваком!

КНИГА ДНЯ

Ульф Старк «Диваки і зануди»

          Книга найнеймовірніших ситуацій,  які взагалі можуть трапитися з людиною. Герої роману трохи дивакуваті, але може саме тому саме з ними і трапляються всі ці історії, в які звичайні люди 100% не потраплять.

Симоні – дванадцять. Мама забуває про її день народження, а тут ще й переїзд до зануди Інґве, нового маминого бойфренда, під час якого губиться собака, а натомість повертається дідусь – такий же дивак, як і сама Симона, бо з’являється на порозі у лікарняній сорочці і позичених у якоїсь із медсестер чоботях.

У новій школі Симона мимоволі стає… Симоном, і їй навіть подобається спершу видавати себе за хлопця. Таємницю дівчинки знає лише дідусь-дивак. Але справжні проблеми починаються, коли Симона закохується…

З перших рядків книги ти поринаєш у світ диваків ,в якому, нажаль, вистачає й зануд.

Немає коментарів:

Дописати коментар