пʼятницю, 12 лютого 2021 р.

День в календарі

 


12 лютого 2021 року за східним календарем вступив у свої законні права Білий Металевий Бик і буде правити           до 30 січня 2022.

Рік Білого металевого Бика характеризується сталевими нервами, залізним характером, великою силою волі та стриманістю. Рік, наділений такою стихією, буває раз на 60 років!

Бику притаманна рішучість, твердість, витриманість і працьовитість. Стихія Металу наділяє його залізною волею, а білий колір — упевненістю у собі. Такі характеристики стануть головними символами  року: доведеться наполегливо, чесно і відповідально працювати, не покладаючи рук заради досягнення цілей. Інакше залучити розташування Бика не вийде.

  Покровитель 2021 року обіцяє благополучний і стабільний у фінансовому плані період, але матеріальний стан кожного буде залежати тільки від власних зусиль. Важливо приділяти час собі, рідним і близьким, роботі — це все, що Бик поважає, тому буде прихильними до тих, хто буде дотримуватися його принципів. 

 Нехай працьовитий Білий Металевий Бик примножить добро в домі та подарує всім успіх, багатство, щастя, любов та здоров'я.


 

Немає коментарів:

Дописати коментар