вівторок, 3 серпня 2021 р.

Давайте знайомитись: Макс Бральє (1983), американський письменник

 


          Макс Бральє - автор понад 30 книг і ігор.

У дитинстві був сором'язливою дитиною, вважав за краще ховатися в книгах і фільмах. Макс отримав свою першу професійну письмову роботу в сьомому класі у вигляді підготовки статей для місцевої газети. Після коледжу працював у видавництві.

Він пише дитячі книги і книги для дорослих. Живе в Нью-Йорку зі своєю дружиною і дочкою.

              Відомий за серією «Останні підлітки на Землі» -  книги про тринадцятирічного хлопчика на ім'я Джек Салліван, який живе в будинку на дереві свого зведеного брата після того, як зомбі-апокаліпсис обрушується на його рідне місто Вейкфілд.

Бральє М. Останні підлітки на Землі. Книга 1 / Макс Бральє. – Х. : Ранок, 2020. – 240 с. : іл. – (Серія «Останні підлітки на землі»).

Джек Салліван – підліток у постапокаліптичному світі. Відтепер його орієнтири в житті змінилися: треба вижити. Прикінчити купу зомбі, монстрів та найголовнішого ворога – Бларга. Але щоб не закралися сумніви в героїзмі, Джек складає список подвигів....

Бральє М. Останні підлітки на Землі і Парад зомбі. Книга 2 Макс Бральє. – Х. : Ранок, 2020. – 304 с. : іл. – (Серія «Останні підлітки на землі»).

Майже всі зомбі зникли з вулиць Вейкфілда, а таємнича постать йде назирці за Джеком та його друзями. Ба більше, одного дня вони чують жахливий вереск! Хто його видає та чому він манить до себе зомбі, немов гіпнозом?

Бральє М. Останні підлітки на землі і король жахів. Книга 3 / Макс Бральє. – Х. : Ранок, 2020. – 272 с. : іл. – (Серія «Останні підлітки на землі»).

У постапокаліптичному світі Вейкфілда починають відбуватися неймовірні речі. І вони ще більш немислимі, ніж поява монстрів та зомбі. Режокх Прадавній, Руйнівник Світів не полишає свої спроби захопити Землю. Але Джек Салліван та його друзі стоять на сторожі. Заради перемоги добра вони навіть зближуються з монстрами. Діти ще не знають, що серед монстрів є зрадник — приспішник Режокха. І він уже використовує всіх для здійснення своїх темних справ.

Бральє М. Останні підлітки на землі і космічний безмір. Книга 4 / Макс Бральє. – Х. : Ранок, 2020. – 272 с. : іл. – (Серія «Останні підлітки на землі»).

Перша зима після Апокаліпсиса. Для Джека і його приятелів наступає пора катапульти на санях, грандіозних снігових баталій та святкування Різдва. Але зимова казка стає моторошною, коли лиходійка вдирається на їхню територію. І ця лиходійка — дівчисько Іві Снарк. У першій битві вона здобуває Луїсвільський різак. Джек будь-що-будь поверне його назад. Але це буде не легко. Які випробування чатують на друзів, та для втілення яких планів Іві Снарк знадобився Луїсвільський різак?

Бральє М. Останні підлітки на землі й опівнічний клинок. Книга 5 / Макс Бральє. – Х. : Ранок, 2020. – 304 с. : іл. – (Серія «Останні підлітки на землі»).

З початку зими підліткам ледь-ледь вдалося вижити, особливо Дірку. Однак та пригода неабияк позначилася на хлопцеві. Тепер в його голові постійний шквал думок зомбі! Чи зможе Дірк угамувати це, бо Джека турбує стан друга. Крім того, в постапокаліптичного героя з’явилося нове непорозуміння з власною зброєю — Луїсвільським різаком! Клинок, набувши великою сили, розжарюється в руці. Тепер Джек має знайти спосіб втримувати Різак і приручити його силу! Бо, хай там як, а Режокх Прадавній не чекатиме слушної години.

Режокх Прадавній не чекатиме слушної години.

Детальніше: https://www.yakaboo.ua/ua/ostanni-pidlitki-na-zemli-j-opivnichnij-klinok-kniga-5.html
Режокх Прадавній не чекатиме слушної години.

Детальніше: https://www.yakaboo.ua/ua/ostanni-pidlitki-na-zemli-j-opivnichnij-klinok-kniga-5.html
а Режокх Прадавній не чекатиме слушної години.

Детальніше: https://www.yakaboo.ua/ua/ostanni-pidlitki-na-zemli-j-opivnichnij-klinok-kniga-5.html
а Режокх Прадавній не чекатиме слушної години.

Детальніше: https://www.yakaboo.ua/ua/ostanni-pidlitki-na-zemli-j-opivnichnij-klinok-kniga-5.html

 

Немає коментарів:

Дописати коментар