четвер, 12 серпня 2021 р.

Для вас, тінейджери

 


Гридін С. Незрозумілі: повість / Сергій Гридін. – К. : ВЦ «Академія», 2017. – 128 с.

Можна витерпіти безвихідь і дочекатися, здавалося, недосяжного кохання, якщо бути справжнім, мати друзів і відвагу постояти за них як друг. Якщо вміти розуміти і ставати зрозумілішим. Такими є шлях і досвід юного героя цієї повісті, сповненої драматичних напружень, неординарних пригод і щемливих переживань.

Гридін С. Крейзі / Сергій Гридін. – К. : Знання, 2020. – 95 с. – (Скарби: молодіжна серія).

Це історія 16-річного хлопця, який живе у комп’ютерному світі й не уявляє свого життя без ґаджетів. Він почуває себе цілком щасливою людиною, допоки не зустрічає перше кохання, яке не лише дарує йому приємні миті, а й приносить перші серйозні випробування: на фізичну силу, моральність і гідність, кмітливість та винахідливість. Ось тут Артемові й знадобляться усі його досі набуті вміння. Але, як виявиться, часом важливою є не тільки сама перемога, як здобутий людиною досвід і справжні друзі.

Кіршнер С. Школа без нудьги. Екскурсія. Книга 1 / Сабріна Кіршнер. – Х. : Віват, 2020. – 224 с. : іл. - (Серія «Щось цікаве»).

Макс навчається в найнуднішій у світі школі: понад 777 шкільних правил, математика вісім разів на день, сміх і пустощі суворо заборонені, а на уроках панує сонне царство!

Аж якось у це царство цілковитої нудьги вривається інспектор Рейвах із таємничого УПЗН із секретною місією - улаштувати шкільну екскурсію. Макс мало не лускає від щастя: нарешті хоч щось відбувається. Але це тільки початок шалених пригод, бо в сумці вчительки Пенне хтось заховав бомби-смердючки. Маленький шпигун терміново мусить дізнатись, що ж замислив інспектор Рейвах, і неодмінно наробити трохи шкоди.

Кіршнер С. Школа без нудьги. Таємна кімната. Книга 2  / Сабріна Кіршнер. – Х. : Віват, 2020. – 224 с. : іл. - (Серія «Щось цікаве»).

Тільки-но в школі виникає щось цікаве - його відразу забороняють. Макс трохи побешкетував, і тепер весь клас покарано додатковими заняттями до кінця навчального року. Єдина надія на інспектора Рейваха УПЗН, який завітав із секретною місією та доручив хлопчикові важливе завдання. Юний шпигун має відшукати таємну кімнату й не потрапити на очі директорові. На шляху безліч перепон, але на кону скасування додаткових уроків.

Немає коментарів:

Дописати коментар