середу, 1 вересня 2021 р.

Ніхто не здолає твій дух і свободу

 В Україні 29 серпня відзначається День пам’яті захисників, загиблих у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.        Цю пам’ятну дату своїм указом встановив президент Володимир Зеленський у 2019 році.

Сім років війни. Сім років болючих безповоротних втрат. Кров’ю наших героїв омита земля Донбасу, Іловайськ та Дебальцеве, Донецький і Луганський аеропорти, Волноваха, Авдіївська промзона і шахта «Бутівка», Світлодарська дуга, Приазов’я та інші болючі точки розв’язаної неоголошеної війни.

Цій події працівники ЦДБ присвятили годину шани «Ніхто не здолає твій дух і свободу».


 
         Користувачі бібліотеки мали змогу ознайомитись з книжковою виставкою «Герої не вмирають», на якій представлена література про війну, якої не повинно було бути, і про героїв, які хотіли жити, але поклали життя на вівтар свободи.


       

         Поетичні рядки Анастасії Адамович «Український метелик», Наталії Коростильової «Голуби», Cвітлани Олександрової «Іловайський котел», Наталії  Мазур «Кіборги», прочитані читачами ЦДБ, нікого не залишили байдужими.

         Ми завжди пам’ятатимемо Українських воїнів, які за майбутнє нашої держави, за майбутнє наших дітей віддали найдорожче – своє життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар