понеділок, 20 вересня 2021 р.

У царстві тварин

 20 вересня до центральної бібліотеки для дітей завітали вихованці дитсадка №34 «Незабудка». Для них працівники підготували пізнавальний захід «У царстві тварин».

          Маленьким читайликам презентовано книжкову виставку  «Скарбниця природи», яка містить літературу про тваринний світ. Бібліотекарка Ірина Вернидуб розповіла відвідувачам цікаві історії про мешканців дикої природи. Дітей вразили стрибун та бігун заєць, швидкість якого досягає 70 км на годину, величезні гіллясті роги лося, розміри сірого вовка та бурого ведмедя, кольори лисиці та білки, житло борсуків та інше.


         
           А потім малеча відправилася у загадковий світ тварин відгадувати веселі загадки та відповідати на запитання зоовікторини «Відгадай, хто я?». За правильні відповіді діти  отримували маленькі призи – паперові фігурки тваринок.

            На закінчення заходу допитливі малята переглянули дитячі енциклопедії «Найцікавіше про тварин», «Надзвичайні здібності тварин», ілюстрований атлас для дітей «Тварини» та яскраві пізнавальні журнали «Зоодруг», «Колосок», «Пізнайко», «Розумашки».



 

Немає коментарів:

Дописати коментар