четвер, 22 серпня 2024 р.

"Мальована історія Незалежності України"

 Мальована історія Незалежності України

«Мальована історія Незалежності України» – це книга братів Капранових, яка адресована і дітям, і дорослим. Вона дозволить легко зорієнтуатися у такому складному питанні, як походження Української держави та боротьба її за встановлення незалежності.

Напередодні Дня Незалежності саме до цієї книжки привертали увагу читачів бібліотекарки центральної бібліотеки для дітей. Лариса Олійник та Вікторія Нода розповідали відвідувачам про те, як жили наші предки, за що боролися, про що мріяли. І, звичайно, про те, що переживає Україна сьогодні.

 На зображенні може бути: 5 людей, люди навчаються та текст

На зображенні може бути: 3 людини, люди навчаються, книга та текст 

 

Читачі із задоволенням знайомилися з віхами української історії, про які розповіли автори за допомогою коміксів, розглядали мапи різних періодів Української держави, знайомилися з видатними постатями  України. 

 

На зображенні може бути: 2 людини, дитина, люди навчаються та текст

 На зображенні може бути: 2 людини, дитина та текст

Бібліотекарки пропонували дітлахам різні варіанти розмальовок, серед яких кожен міг обрати саме, ту, що символізує незалежність особисто для нього. 

На зображенні може бути: 2 людини, люди навчаються та текст

Для українців День Незалежності – це найвеличніше свято, це день відзначення події, що є ключовою для всієї нації, за яку покладено багато життів, яку виборюють сучасники сьогодні.

Немає коментарів:

Дописати коментар