понеділок, 19 жовтня 2015 р.

Незрівнянний містер Стронг




Джеремі Стронг – 
суперпопулярний сучасний письменник із Великобрітанії. 
Мало хто зміг би позмагатися з містером Стронгом у почутті гумору!

Коли йому виповнилося три роки, він випав з вікна першого поверху – і приземлився прямісінько на голову. Може, це й примусило його в дорослому віці дивитися на світ очима дитини. Перш ніж стати письменником, містер Стронг працював пекарем і за ніч начиняв джемом 3000 пиріжків. Тепер він начиняє веселощами і жартами свої книги для дітей. Маленькі англійські читачі від його творів просто шаленіють. Сподіваємося, що ці веселі повісті сподобаються й вам, маленькі українці.

Стронг Дж. Ракета на чотирьох лапах / Джеремі Стронг. - Львів: Видавництво Старого Лева, 2015. - 192 с.

Що це? Комета, болід чи реактивний літак? Ні, це всього лише собака Стрілка – справж­ня ракета на чотирьох лапах, суміш вихору, хорта і спортивного «Феррарі». Вона має фантастичну здатність втягувати в ха­лепу свого одинадцятирічного господаря Тревора і його подружку Тіну.




Стронг Дж. Розшукується ракета на чотирьох лапах / Джеремі Стронг. - Львів: Видавництво Старого Лева, 2015. - 240 с.

Ракета на чотирьох лапах  знову завдає купу клопотів своїм господарям, втрапляє в халепу, краде купу їжі  і... зникає.
Але не сумуйте. Вона обов'язково повернеться! І не сама...
Стронг Дж. Нові пригоди ракети на чотирьох лапах / Джеремі Стронг. - Львів: Видавництво Старого Лева, 2015. - 224 с.
Стрілка і троє її кумедних цуценяток, з якими нерозлучні друзі Тревор та Тіна збираються зустрічати найкраще у світі свято – Різдво. І ще вони мають намір допомогти відомому спортсменові бігати швидше та перемогти на Тваринячих іграх поганця Чарлі Смага і трьох його ельзаських вівчарок. Чи пощастить їм? Розгортайте книжку і читайте хутчіш.

Стронг Дж. Гармидер у школі / Джеремі Стронг. - Львів: Видавництво Старого Лева, 2015. - 192 с.
Як?! До вашої школи ще й досі не завітала міс Гармидер? Спробуйте попросити про це вашого директора - адже міс Гармидер зазвичай працює вчителем на заміну. Ніхто зі школярів не відмовився б від такої учительки! Бо уроки з нею перетворюються на задоволення: веселощі, гру, розваги, рейвах, тарарам, одне слово - суцільний гармидер!

Стронг Дж. Канікули з близнятами / Джеремі Стронг. - Львів: Видавництво Старого Лева, 2015. - 192 с.
А чи знаєте ви, хто така Василина-Капустина? А який стосунок має чубатий кінь до курчат? А хто переможе в двобої – коза чи велетенський пес? А як готувати кроликів до кролячих перегонів? Ні? То мерщій беріться читати нову книжку про пригоди Ніколаса та його невгамовної сімейки.


Стронг Дж. Кімнатні пірати / Джеремі Стронг. - Львів: Видавництво Старого Лева, 2015. - 160 с.
Не дивуйтесь, якщо по сусідству з вами оселять­ся справжні пірати! Адже далеко не кожен пірат любить море. Серед них є такі, що води на дух не переносять, зате обожнюють затишні помешкання, в яких можна не лише чудово облаштувати піратський корабель, але й відшукати скарби!
Стронг Дж. Мій братик – телезірка / Джеремі Стронг. - Львів: Видавництво Старого Лева, 2015. - 192 с.
Як стати знаменитим? Для цього треба, щоб у вас була коза Посмі­тюха, черепаха Шумахер, дивакуватий татко і бабуся на мотоциклі. Тоді вашу сімейку по­кажуть у програмі про найдокучливіших сусідів. А головне – щоб у вашого маленького братика були найвідоміші у світі... сіднички.



Стронг Дж. Мій тато і зелений алігатор та інші історії / Джеремі Стронг. - Львів: Видавництво Старого Лева, 2014. - 192 с.
Оце сімейка! Татко приволік додому живого алігатора, а бабуся бігає на побачення, як шістнадцятирічна дівчинка, та ще й гасає на мотоциклі! Лише мама дає всьому раду, хоч інколи годує родину самими сосиcками і збирається... вибухнути.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар