пʼятницю, 23 жовтня 2015 р.

День працівників автомобільного транспорту (День автомобіліста)



В останню неділю жовтня всі водії України відзначають 
 День автомобіліста.
  Його зазвичай святкують не тільки професійні шофери, а й звичайні автолюбителі, чиє життя нерозривно пов'язане з автомобілями.

Важко уявити собі сучасне життя, господарську діяльність та побут кожної людини без автомобільного транспорту. У цій важливій сфері економіки трудиться численна армія професіоналів, праця яких багато в чому визначає функціонування всіх галузей господарства, життєдіяльність міста, області, країни.

Автомобіліст – професія особлива, зі своєю романтикою, своїми традиціями, характером та укладом. Недарма в народі про неї складено с
тільки чудових пісень та історій. Це дуже напружена і, в той же час, почесна праця, що вимагає високої фізичної та емоційної самовіддачі, професіоналізму, таланту. Саме серед автомобілістів такі поняття, як взаємовиручка, честь, гордість за свою професію, „відчуття ліктя” мають особливе значення.

Віта
ємо всіх, хто вірний професійному обов’язку, працює на пасажирському, вантажному та легковому транспорті. Щиро бажаємо всім працівникам автомобільного транспорту та дорожнього господарства щастя, добробуту, нових трудових здобутків, невичерпної енергії, міцного здоров’я, подальшої успішної та безаварійної роботи! Нехай дорога буде легкою, "залізний кінь" – міцним, а дома завжди чекають рідні та близькі!
І, як кажуть, "ні гвіздка, ні жезла"!

                                  "ЧАРодії" рекомендують

 


Немає коментарів:

Дописати коментар