понеділок, 26 жовтня 2015 р.

Дитячий поетичний курс від Івана Андрусяка

31 жовтня і 7 листопада в Києві відбудеться Дитячий поетичний курс. Лектор курсу – Іван Андрусяк – поділиться з маленькими слухачами теорією і практикою творення поезії та навчить основам віршування. Поезії всіх учасників курсу опублікують у колективній збірці. «Центр літературної освіти» приймає заявки на участь до 29 жовтня включно.

Програма курсу складається з 8 годин інтерактивних і практичних занять. Програма розроблена для дітей віком 7-11 років, для тих, хто хоче розширити літературний світогляд та оволодіти початками поетичної майстерності.
Учасники курсу дізнаються про процес створення поезії та оволодіють практичним інструментарієм віршування: де шукати образи, метафори і героїв; як писати в різних поетичних жанрах і формах; звідки брати ідеї та натхнення, а також як знайти «власний голос».
Вірші всіх учасників після закінчення курсу опублікують у колективній збірці. Кожна дитина отримає кілька примірників книжки зі своєю публікацією.
Щоб стати учасником курсу, потрібно заповнити реєстраційну анкету. Прийом заявок триває до 29 жовтня включно. Кількість місць обмежена – 20 осіб. Вік дітей – 7-11 років. Кожен учасник сплачує організаційний внесок – 500 грн (у вартість входить навчальна програма, роздаткові матеріали, харчування, публікація віршів у книжці).
Дати проведення: 31 жовтня і 7 листопада (з 10:00 до 14:00)
Контактна особа: Мар’яна Хемій (093-767-43-81, litosvita.org @ gmail.com)

Немає коментарів:

Дописати коментар