середу, 28 грудня 2022 р.

Давайте знайомитись: Шеннон Месенджер (1991), американська авторка

 


Шеннон Мессенджер закінчила Школу кінематографічних мистецтв Університету Південної Каліфорнії, де зрозуміла, що їй більше подобається дивитися фільми, аніж знімати їх. А ще вона полюбляє кекси на сніданок, спить із синім плюшевим слоненятком Еллою і часто розмовляє з вигаданими персонажами, тож писати книжки — справа її життя.

 «Хранителька загублених міст» — дебютна книжка письменниці. 

Живе Шеннон Мессенджер у Південній Каліфорнії з чоловіком і купою котів.

Шеннон Мессенджер «Хранителька загублених міст»

Школярка Софі, якій ледве виповнилося 12 років, завжди почувалася зайвою. Дівчинка-вундеркінд перестрибнула через кілька класів у школі, втім так і не зуміла потоваришувати зі старшими дітьми. Та й у власній родині не знаходила порозуміння. А все тому, що Софі — телепатка, тобто вміє читати думки інших людей. Ніхто не знає про її таємницю — принаймні так вона гадає.Однак того дня, коли Софі зустріла Фітца, загадкового (і надзвичайно вродливого!) хлопця, вона збагнула, що не лише в неї такий дар. Фітц теж виявився телепатом. І він повідав їй неймовірне: дівчина ніколи не почувалася у цьому світі як вдома, бо вона насправді не вдома. Після зустрічі з Фітцом Софі доводиться залишити свою сім’ю, все знайоме й рідне в минулому та розпочати нове життя — у світі, зовсім не схожому на той, до якого вона звикла. Але це не єдина таємниця Софі. Її ДНК змінено, її свідомість приховує небезпечні секрети. Хто ж така Софі насправді і чому її сховали серед людей? Від відповідей на ці запитання залежить її життя, а час невблаганний...

Шеннон Мессенджер «Хранителька загублених міст. Книга 2. Екзиль»

Софі мешкає з Ґрейді й Еделайн і думає, що вона у безпеці. На пасовиськах Гавенфільду телепатка тренує алікорна — крилатого осяйного коня. Здається, життя налагоджується. Однак викрадачі Софі й Декса досі на свободі, а дівчина знаходить нові записки від Чорного лебедя — небезпечного таємного угруповання. Аби дізнатися правду — про них і про себе — Софі змушена ризикувати. Хто такий Прентіс — жорстокий злочинець чи невинно покараний? Як потрапити в Екзиль? Чи можливо відновити зламану свідомість? Хто створив Софі та які секрети приховує містер Форкл? І головне — Чорний лебідь стоїть на боці добра чи зла? На всі ці питання дівчина з друзями відчайдушно шукає відповідь.

«Рушай небом за цим красивим птахом», — сказано в записці. І Софі вирушає у подорож. Та чи готова вона поглянути в очі своїм страхам?

Немає коментарів:

Дописати коментар