понеділок, 5 грудня 2022 р.

Книжки до Дня Святого Миколая

 


День Святого Миколая — одне з улюблених свят українських малюків.

Пропонуємо вам добірку книжечок, які можна почитати напередодні Дня святого Миколая, коли хлопчики й дівчатка очікують на справжнє диво й виглядають доброго дідуся з гостинцями.

Валентина Вздульська   «Подорож листа. Історія до свята Миколая»

«Подорож листа» — це історія про найзаповітнішу мрію однієї маленької дівчинки, про яку вона написала Святому Миколаю. Та з її листом трапилася халепа: він застряг в поштовій скриньці. Як йому вдасться вибратися звідти та через які випробування доведеться пройти на шляху до здійснення бажання дівчинки? Авторка обіцяє захоплюючі мандри та незабутні емоції читачам.

Юлія Смаль «Лист до Миколая»

Що хочуть отримати діти від Святого Миколая, про що просять його у своїх листах? Віршик Юлії Смаль в художньому оформленні Марти Кошулінської розповість про незвичайну мрію одного хлопчика, який хотів отримати під подушку... Та ні, краще почитайте!

Дзвінка Матіяш «Подарунок від святого Миколая»

Це історія про хлопчика Олеся, який з нетерпінням чекає приходу Святого Миколая. Але після розмови з однокласниками в нього з’являються сумніви: можливо, доброго дідуся насправді не існує? Може, то батьки кладуть подарунки під подушку? Та дива стаються тоді, коли на них вже й не чекаєш: хлопчик отримує запрошення в незвичайну подорож у часі, до якої захочуть приєднатися не лише малюки, а й дорослі.

Юліта Ран «Канікули Святого Миколая. Чарівні історії»

Хто ж не втомиться, працюючи без перерв і вихідних? Ось і святий Миколай цієї зими так заморився, що вирішив влаштувати собі справжні канікули. Проте, під час відпочинку Миколай дізнався, що чимало дітей більше не вірять у нього... Чи вдасться йому відродити дитячу віру в дива, а потім, нарешті, відпочити? Читайте про пригоди святого Миколая у цій книжці.

Ульріке Мотшіуніг «Як маленьке Лисенятко Святого Миколая шукало»

Цікаво, а чи прийде Святий Миколай у ліс до тварин? Тут його ще ніхто не бачив... Тільки Оленятко одного разу почуло дзвоники і Сорока побачила яскраві стрічки після чарівної ночі! Що зробить маленьке Лисеня, щоб здійснилося його найбільше бажання? Читайте у атмосферній Різдвяній книзі та чекайте на Святого Миколая. Новорічні дива та різдвяні свята разом з маленьким Лисенятком.

Антін Лотоцький «Їде святий Миколай»

Усі діти з нетерпінням чекають на прихід Святого Миколая. А хто ж допомагає святому пакувати подарунки, хто впрягає коників і витріпує кожух, аж довкола хурделить? І як Миколай добирається до малечі? Про це все наймолодші читачі довідаються, прочитавши чудову віршовану книжку про Миколая,

Немає коментарів:

Дописати коментар