четвер, 15 грудня 2022 р.

Краса, що створена руками

 

          Всі ми з нетерпінням очікуємо улюблене свято — Новий рік, головною прикрасою якого є зелена красуня. Новорічні прикраси ручної роботи додають святу незабутню атмосферу присутності дива. Тільки уявіть скільки тепла буде випромінювати святкова ялинка у вашому будинку, якщо її прикрасити власноруч розписаними іграшками!

     

Напередодні різдвяних та новорічних свят працівники ЦДБ запросили відвідувачів книгозбірні  на майстер-клас з розпису ялинкових кульок. Маленькі художники  створювали чарівну красу власноруч  під керівництвом досвідченої майстрині Катерини Семишкурної, викладача образотворчого мистецтва Школи мистецтв №3.

  

         Діти розмальовували кульки яскравими та неповторними візерунками,  виготовляючи кожен свою - унікальну іграшку. Пані Катерина  допомогла малечі зробити новорічну кульку не лише символічною, а й по-справжньому гарною.  У кожній прикрасі - блиск дитячих очей, яскравість дитячої уяви, тепло маленьких долоньок. Було надзвичайно захоплююче!!! Новорічні кульки з розписом власноруч стануть гарним подарунком на свято для їх рідних, близьких та друзів.



 



           

         Бібліотекарка Лариса Олійник познайомила читачів з новорічними та різдвяними історіями, що експонуються на книжковій виставці «Святкова круговерть», привітала їх та їхні родини з прийдешними святами, побажала Щасливого Різдва та Нового року та завжди пам’ятати яскраві емоції, почуття радості та позитиву, які вони отримали в книгозбірні.


 

Немає коментарів:

Дописати коментар