четвер, 17 червня 2021 р.

Книжки про тата

 Бути хорошим батьком – найвідповідальніша і найпотрібніша робота в житті чоловіка. Стати прикладом для сина і добрим чарівником для дочки. Навчити, розповісти, захистити, пояснити та зробити все це з любов'ю і терпінням – таке може тільки тато.

Щорічно у третю неділю червня в більшості країн світу святкують День батька.

Ідея вшановувати батьків з'явилася в Америці у 1909 році. Місіс Додд виступила з ініціативою створення дня в році, коли б діти могли висловити подяку та шанування своїм дбайливим татусям. Таким чином вона увічнила пам'ять свого батька, який, коли залишився вдівцем, зумів виховати шістьох дітей без матері. А вже в 1966 році президент США Ліндон Джонсон оголосив третю неділю червня національним святом.

В Україні День батька – відносно молоде офіційне свято. Воно відзначається в третю неділю червня, цього року – 20 числа.

Це важливе сімейне свято дарує нам привід привітати найближчу і рідну людину, тата – главу сім'ї, добувача, годувальника, вихователя і доброго друга для своїх дітей і дружини.

До свята працівники ЦДБ підготували віртуальну виставку «Книжки про тата».

  

Вітаємо всіх батьків зі святом! 

 Бажаємо бути для своїх дітей справжніми героями, кожний день наповнювати їхнє життя веселими жартами, кумедними історіями, цікавими захопленнями та спільними прогулянками. Нехай батьківство дарує відчуття важливості, необхідності, підтримки та любові!

Немає коментарів:

Дописати коментар