пʼятницю, 4 червня 2021 р.

УВАГА! КОНКУРС!

Шановні юні поети та прозаїки, читачі ЦДБ!

Запрошуємо взяти участь у Всеукраїнському дитячому літературному конкурсі «Творчі канікули 2021».

 Конкурс проводиться у 7 номінаціях

«Знайомтеся — це ми!»

У цій номінації чекаємо на вас, таких різних за характером, із різними уподобаннями, зі шкільними історіями, ми хочемо подивитися на вас — сучасних дітей — очима ваших ровесників. Можливо це допоможе дорослим краще зрозуміти ваші пріоритети, а, можливо, читаючи ваші твори, вони (ми) згадаємо і своє дитинство?

«Так, я люблю Україну»

Так. Ми любимо Україну! І для кожного з нас є щось своє сильне та тендітне, те, що викликає радість та надію, і те, що є і залишиться драматичним, сумним у нашій любові до України. Вона у всіх на вустах. Але для нас — завжди у серці.

«Природа — джерело натхнення та краси»

Тут відкривається безмежний простір для ліриків, яких надихає природа рідного краю (і не тільки рідного), для тих, хто вміє розрізняти тихенький голос листя у шелесті вітру. Малювати пейзажі без пензля та олівця… Отже, ви зрозуміли — природа і ще раз природа.

«І в кожному із нас уже живе філософ!»

Чекаємо від вас твір (поезію), роздум (можна у віршах) про про власне відчуття світу, про розуміння сенсу та мети життя. Поділиться своїми думками вголос  про все, що вас турбує, про все, що не дає вам спати зоряними ночами.

«Моя майбутня професія»

Ви вже задумувалися про те, ким станете? Так щоб дійсно вибрати те, що потрібно саме вам. А може ви якраз у цей момент обираєте, що саме стане вашим основним заняттям у дорослому житті? Поділіться з нами, нам СПРАВДІ дуже цікаво!

«Безмежний світ моєї уяви»

Тут— ваша уява! Казки, фентезі, вигадки. Ніяких меж. Ваша сміливість, ваші світи, ваші найпримхливіші мрії можуть здійснитися у ваших оповіданнях.

«Далі буде»? Ні, «далі» — вже є!» …

Ця номінація для справжніх книгоманів, які так вживаються у літературні сюжети та книжкові пригоди своїх улюблених героїв, що перегортаючи останню сторінку книжки, зітхають — а як же так!! Хочу ще…!!! Хочу більше пригод, хочу знати, що сталося далі з моїми улюбленими героями! Отже, улюблена книга, улюблені герої … і ваше продовження!

У Конкурсі беруть участь діти у 2-х вікових категоріях:читачі-учні (вихованці) 11-13 років;читачі-учні (вихованці) 14-18років.

Чекаємо на ваші роботи до 15 серпня 2021 року!

Положення про Конкурс

https://docs.google.com/document/d/11hNLtcZIBNiHhKWfrc4ZRv7-ui84IVWOqSJOEPZFIVM/edit

 

Немає коментарів:

Дописати коментар