вівторок, 29 червня 2021 р.

Book-хвилинка про новинку

 Вольямс Д. Препогані діти / Девід Вольямс. – К. : КМ-БУКС, 2019. – 272 с.: іл.

         Що діяти, коли певна погана звичка виходить з-під контролю, розростається до небачених масштабів, витісняє особистість дитини?

Розповіді про таких малих поганців ви знайдете  в книзі Девіда Вольямса «Препогані діти». Книга складається з 10 історій, таких, як Стю-Слинькотьху, Берта-Рюмса вперта, Панна Петула-Вихорула, Найджел Вовша-Бой, Пітер-Шмарклевітер, Гертруда-Опуда, Браян Бон-непомильний Соломон, Мінді-Пердінді, Ернест-Гонорест, Терезія-Телевізія. Навіть назви говорять про те, що історії смішні та цікаві. Це історії про погані звички, про плаксивих й неслухняних дівчаток, та впертих й неохайних хлопчиків, про те, як не треба поводитися дітлахам і що виходить в таких ситуаціях.

Автор доводить химерні звички своїх героїв до гротеску і найчастіше їхнє небажання змінюватися призводить до фантасмагоричної й чудернацької кончини.

          Якщо вам подобаються нестандартні оповідання, тоді рекомендуємо до читання цю книжку! Написана з гумором та прикрашена смішними кольоровими ілюстаціями художника Тонні Росса.

Немає коментарів:

Дописати коментар