середу, 12 липня 2023 р.

Пухнасті гавчики

        Дружба і взаємодопомога собаки та людини триває вже багато тисяч років. Собаки охороняють будинки, служать в армії та поліції, допомагають сліпим як поводирі. Але найчастіше собаки просто живуть в наших будинках, радують своїми кумедними витівками та зігрівають душевним теплом.

Вірному другу людини працівники ЦДБ присвятили калейдоскоп цікавих повідомлень «Пухнасті гавчики», який відбувся 12 липня.


 

У світ сміливих і відважних, інколи непередбачуваних і безконтрольних собак запросила відвідувачів бібліотекарка Лариса Олійник. Вона розповіла дітям цікаві й зворушливі історії про домашніх улюбленців. Яскравим доповненням до її розповіді був перегляд відеосюжетів «Найцікавіші факти про чотирилапих друзів», «Військові долі чотирилапих», «Собаки-рятівники».



 

Пані Лариса презентувала присутнім книжкову виставку-інсталяцію  «Цікавинки зі сторінки про непосидючих гавчиків», де представлена література про домашніх улюбленців та догляд за ними. Не обійшлося і без гумору. Діти голосно та щиро сміялися, слухаючі вірші українських поетів Наталі Забіли «Бабусин песик», Варвари Гринько «Смугастий пес», Людмили Савчук «Плаче Гавчик», Володимира Бондаренка «Міняю, міняю…», «Алло! Дружок?», «Такса», «Біжить навколо хліву» та інші.


 

В ході заходу діти із задоволенням розповідали про своїх домашніх вихованців, а також про улюблені книги, присвячені пухнастим гавчикам.


 

Немає коментарів:

Дописати коментар