вівторок, 14 листопада 2023 р.

Намалювала осінь казку

 «Намалювала осінь казку» -

під такою назвою 14 листопада відбулося в ЦДБ яскраве та захоплююче дитяче свято.

Читальна зала книгозбірні була оформлена у вишуканому осінньому стилі: книжкова виставка «Осінній книгопад» та фотозона сяяли різнокольоровими барвами, радували очі багатством кольорів та відтінків.


 

Маленьких читайликів зустріла сама господиня Осінь (бібліотекарка Лариса Олійник) та запросила їх у чарівну мандрівку Кімнатою Казок, де відвідувачі поринули у чудовий фантастичний світ. Пані Лариса познайомила хлопчиків і дівчаток з казковими героями, відображеними майстрами петриківського розпису. Казкові історії та «Загадки про казки» захопили малят. Діти раділи, коли вгадували персонажів. Після цікавої екскурсії гості ще довго роздивлялися яскраві барвисті квітково-казкові сюжети та фотографувалися на їхньому фоні.



 

Під час свята у всіх дітей був піднесений, позитивний настрій. Вони активно брали участь у казковому дійстві. У читальній залі першачки дружньо включились у казкову гру-пазл. Спочатку дівчатка і хлопчики відгадували віршовані загадки  «З якої казки?», а потім складали з пазлів ілюстрації українських народних казок «Ріпка», «Рукавичка», «Колобок», Курочка Ряба». Виконавши завдання, діти потішили красуню Осінь чудовими віршами та піснями.





 

          Особливим моментом свята буда інсценівка української народної пісні «Ходить гарбуз по городу». Діти розкрили свої акторські здібності, перевтілившись в образи дружньої овочевої родини, щоб привітати поважного голову овочевого роду пана Гарбуза у веселому таночку. Це було просто неймовірно!





 

Немає коментарів:

Дописати коментар