пʼятницю, 29 грудня 2023 р.

Таємниці країни драконів

 


Згідно з китайською астрологією, кожен рік має свою тварину-покровителя, свій колір і стихію. 2024 рік - рік Зеленого Дерев'яного Дракона. Рік Дракона вважається дуже благополучним, оскільки ця тварина славиться як врівноважена, спокійна, але в той же час цілеспрямована та харизматична істота. Східний Дракон – єдина міфічна тварина зодіаку, яка не несе злого значення, а представляє гармонію Неба та Землі.

Почнеться рік Дракона 10 лютого 2024 року, а завершиться 28 січня 2025 року.

Як правильно його провести? Щоб завоювати прихильність символу року, у 2024 році важливо: рости духовно, переглядати свої пріоритети, відмовитися від прив'язки до матеріального, змінити спосіб життя та не боятися змін.

Згідно з китайською мудрістю, Дракон допомагає цілеспрямованим людям, які прагнуть саморозвитку і не бояться робити помилки. Однак духовне зростання не буває простим, і без життєвих випробувань неможливо стати кращим.

Хоч Дракон мудрий і терплячий, але він все ще залишається могутньою істотою, яку злити не слід. Але якщо відноситися до нього з повагою, то він допоможе подолати будь-які перешкоди і вийти з будь-яких ситуацій цілими та неушкодженими.

          Року Дракона працівники присвятили книжкову виставку «Таємниці країни драконів», де ви знайдете цікаві книжки про цих міфічних тварин.




 

Немає коментарів:

Дописати коментар