середу, 6 грудня 2023 р.

Миколай на землю сходить і дива усюди творить

         День Святого Миколая починає череду чарівних зимових свят і з дитинства дарує нам віру у справжнє чудо.

По-справжньому чарівне та незабутнє свято «Миколай на землю сходить і дива усюди творить» відбулося 5 грудня в центральній бібліотеці для дітей.


 

На гостей чекали безліч конкурсів та розваг від пані Зими (бібліотекарки Лариси Олійник), участь в яких  подарувала відвідувачам гарний настрій.


 

На початку свята завідувачка ЦДБ Олена Корнієнко привітала маленьких читайликів із прийдешнім святом та побажала, щоб кожна дитина отримала подарунок від святого Миколая.


 

Діти із задоволенням переглянули добрий та повчальний мультик «Святий Миколай», в якому побачили офіс  Миколая, звідки чарівник відправляється дарувати подарунки, а після дружньо відповідали на запитання online  вікторини про життя святого.


 

Весела конкурсно-розважальна програма з ребусами, зимовими та новорічними загадками, кросвордом  «Чудотворець», танцями, руханками захопила малят. За кожне виконане завдання хлопчики та дівчатка отримували зірочки із літерами, з яких склали слово «Смаколик».



 

В творчу креатив-мастерку «Створи свій миколайчик» запросила майстриня Ірина Дмитрук. Діти захопилися розфарбовуванням  смаколиків кондитерською глазур’ю. Миколайчики вийшли неймовірно гарні і найголовніше - смачні.


 


Літературна композиція у виконанні учнів відділення театрального мистецтва школи мистецтв імені Якова Яциневича Анастасії Дзяхар,  Анастасії Гангали (керівник Лариса Приходько), в якій прозвучали вірші Олени  Богуцької «Лопатий сніг нагнув додолу віти», Олесі Василенко «Я – українка» та уривки з дитячих листів до святого Миколая з проханнями миру та перемоги, зворушила всіх присутніх у залі.


 

Музичний супровід веселих дитячих пісеньок створив святкову атмосферу тепла та затишку.

Немає коментарів:

Дописати коментар