середу, 5 серпня 2020 р.

Новинки-цікавинки для маленьких читачів




Ауер М. Школа чарівних тварин. Де містер М? / Маргіт Ауер ; пер. з нім. М. Волкова. – Х. : Ранок, 2019. – 176 с.
Настав новий навчальний рік. Лотар із Роньєю — наступні, хто отримають чарівних тварин.  В обох проблеми з математикою — і хто, як не чарівні тварини, допоможуть у цій біді?.. Але куди подівся містер Моррісон?.. А за ним і міс Корнфілд наче крізь землю провалилася. За пошуки неодмінно візьмуться учні школи Вінтерштайн та їхні чарівні друзі. Час поринути у пригоди разом із ними!
Кузякін К. Кожен може поцілувати Принцесу / Кузько Кузякін. – Х. : Віват, 2018. – 80 с.
Казково-детективна історія про Сплячу Принцесу — на дуже новий лад! У королівстві сталася велика неприємність: утік генерал-бухгалтер, прихопивши королівську скарбницю. Щоб урятувати становище, Король і Головний Радник пан Етикетус вдалися до… хитрощів. І тепер кожен, хто сплатить організаційний внесок і відгадає три загадки, зможе поцілувати Принцесу, яку раптом пойняла сплячка. Ось тільки ця непосида зовсім не хоче ні спати, ні цілуватися…І далі події розвиваються так несподівано і стрімко, що читачам точно не доведеться нудьгувати. А кумедні ілюстрації й легкий добрий гумор викличуть дзвінкий сміх.
Купріян О. Боброго ранку / Ольга Купріян. – Х. : Ранок, 2019. – 64 с.
Недалеко від річки Здвиж мешкають тато, мама й Мартуся Бобренки. Одного ранку радісна новина про майбутнє поповнення в родині змушує їх задуматися про нове житло. Бобренкам доводиться шукати просторіший дім. Мартусине життя більше не буде таким, як раніше: вона вже «доросла» й має опановувати свої почуття, шукати спільну мову з новими знайомими, звикати до правил і навчання в ліцеї... Черепаха Пелагея, тітонька Сова, Марена Дніпровська, рак Іраклій, рибки-сестрички Іринка й Даринка та всі-всі-всі допоможуть їй! Повість Ольги Купріян «Боброго ранку!» розповідає про побут, звичаї та пригоди родини Бобренків і їхніх сусідів, ненав’язливо збагачує важливими знаннями про червонокнижних і звичайних мешканців Здвижу, а також нагадує, як важливо кожному з нас піклуватися про свій рідний дім.
Мельник П. Дивовижна подорож Соні й Асі до Скандинавії / Петро Мельник. – Кропивницьий : ТОВ «Імекс-ЛТД», 2016. – 104 с.
Як звичайний збірник маминих рецептів міг стати чарівним? Чому звичайна дівчинка Софійка опинилась так далеко від рідного дому й стала учасницею незвичайних небезпечних пригод, і коли вони завершаться? Чи помиряться Страшко й Чудернацький Олень? Чи зможуть дві дівчинки врятувати від голоду ціле плем’я, і що з ними після цього станеться? І як це звичайна кішка заговорила?! Про ці, та багато інших речей,  ви дізнаєтесь з фантастичної пригодницької повісті «Соня й Ася в Скандинавії» – першої з циклу кулінарних казок.
Чайка М. Казки старого замку / Марина Чайка. – Х. : Ранок, 2017. – 80 с.
Рудий кіт Хомут завжди в центрі подій. То він шукає злодія, то вирушає з подружками на бал до замку. Котик уперше в житті закохується до нестями і знаходить нових цікавих друзів. А ще він більше не жадібний, хоча сметанку полюбляє, як і раніше. Адже цей рецепт котячого щастя діє безвідмовно.

Немає коментарів:

Дописати коментар