вівторок, 20 липня 2021 р.

День в календарі. КНИГА ДНЯ

 20 липня відзначається одне із «найсолодших» свят року — Міжнародний день торта, присвячений дружбі і миру між людьми, країнами, народами. Це свято проходить під гаслом «Я прийду до тебе з тортом».

         Відзначати це свято розпочали 2009 року в Італії, згодом воно поширилося по всьому світу. Символом цього дня став «Торт дружби» - організатори торжества в кожній країні сфотографували свої творіння і відправили Міжнародної асоціації. З отриманих знімків зробили один, як зображення загальнонаціонального торта, який став символом єдності націй.

КНИГА ДНЯ

Татуся Бо «Тортик для котика»

     Ця неймовірно мила і без перебільшення солодка історія точно не залишить байдужою жодну дитину. Майже всі дітлахи належать до шалених любителів солодощів, тому від казки «Тортик для котика» вони точно будуть у захваті. Ще б пак, ви тільки-но уявіть садочок, де є цукрові квіти, на деревах ростуть желейні цукерки, трава зроблена зі смачного крема, а галявини вкриті пухкими бісквітами. А хіба дітям може не сподобатися будиночок солодких мрій, увійти до якого можна лише після того, як надкусиш цукерочку? Це ж не будинок, а мрія всіх малюків! От тільки, на жаль, таке щастя дістається не кожному... Воно випало маленькій дівчинці Маринці, яка дуже хотіла з нагоди Дня народження котика Марчика організувати справжнє свято і зробити своєму домашньому улюбленцю гарний подарунок, а тому разом зі своєю матусею вирушила на пошуки найсмачнішого тортика до чарівної країни...

Немає коментарів:

Дописати коментар