четвер, 22 липня 2021 р.

Новинки-цікавинки для малюків

 

Андрусяк І. Морськосвинський детектив / Іван Андрусяк. – Х. : Віват, 2020. – 96 с. : іл.

Коли стаються таємничі злочини, усі тварини з довколишніх будинків, ба навіть ті, що живуть на вулиці, неодмінно звертаються до морського свина — детектива Жерара. Однак він знаний ласун, тож береться за справи тільки за умови смачненького гонорару. Разом із Жераром ти дізнаєшся, хто поцупив котячий сніданок, тікатимеш від голодних хижаків, з’ясуєш геть усе про невідоме страшидло, яке лякає добрих тварин, досліджуватимеш темні закапелки й боротимешся зі страхами, а найголовніше — навчишся миттю ловити зловмисників, застосовуючи дедукцію й логіку.

Вдовиченко Г. Містельфи / Галина Вдовиченко. – Л. : Видавництво Старого Лева, 2020. – 144 с. : іл.

У середмісті Львова на дахах живуть крихітні крилаті дівчата і хлопці — міст­ельфи. Це міські ельфи. У кожного з них — своя вежка, своя робота і спільні розваги в повітрі. Одного дня їхній безтурботності настане кінець. Міські підземелля захоп­лять щури-мутанти, які загрожуватимуть усьому місту. Захищати себе доведеться не лише людям і містельфам…

Вебб Г. Цуценя-нечупара / Голлі Вебб. – К. : Форс Україна, 2020. – 128 с.

Нарешті юній Беллі дозволили взяти домашню тварину. Серед безлічі варіантів вона обрала Сіда — кудлатого та веселого дворового пса, який відразу ж став найкращим другом дівчинки. Сід виявився дуже тямущим малюком, але чи не перебільшувала Белла, вихваляючись новим собакою? Адже дівчинка посперечалася з однокласницею, що зможе виступити із Сідом на виставці собак! Часу до виставки так мало, а вивчити треба так багато! Особливо ретельно потрібно працювати над карколомним трюком, який повинен неабияк вразити суддів, адже у конкурентів є чималий досвід та роки тренувань... Чи встигнуть Белла та Сід підготуватися до виставки? Чи зможуть вони зберегти дружні відносини? Щоб дізнатися, читайте книжку «Цуценя-нечупара»!

Чуба У. Мед і Паштет – фантастичні вітрогони / Уляна Чуба. – К. : А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА, 2020. – 240 с.

Кролик Паштет і ведмедик Мед — сердечні приятелі. Паштет — вправний кухар, який має чутливе до краси серце, а Мед — вдячний гурман, що носить за плечима рюкзак із сімейними реліквіями. На мотоциклі Хумасі друзяки мандрують світом — Франція, Карпати, пів­острів Зелених... Попереду в них — безліч пригод — іноді кумедних, а часом і жаскеньких. Стривайте, ось уже знову затарахкотів мотоцикл... Гайда за ними, за цими невгомонними вітрогонами, про яких так чудесно написала талановита молода письменниця Уляна Чуба.

Немає коментарів:

Дописати коментар