понеділок, 5 липня 2021 р.

Бібліотека - літня схованка від спеки

 Літні канікули продовжуються, а з ними й літні читання в ЦДБ. 5 липня до книгозбірні завітали діти з міського табору Osnovaland.

          Бібліотекарка Тамара Шпак провела цікаву екскурсію бібліотекою, яка включала: знайомство з абонементом для учнів 1-4 та 5-9 класів, читальними залами, Кімнатою Казок.

Із задоволенням юні відвідувачі розглядали стелажі абонементів, дивуючись великій кількості книг, що стоять на полицях та яскравих книжкових виставках. Тут дітей особливо зацікавила література сучасних українських і зарубіжних письменників.

Багато емоцій викликало відвідування читального залу, де діти познайомилися з періодичними виданнями, енциклопедичною та довідковою літературою. Участь у літературній вікторині «В книжках вірні друзі, герої живуть, і я пам’ятаю, як кожного звуть» допомогла згадали чимало прочитаних книг,


 
        Велике враження на присутніх справила Кімната Казок. Мандруючи Земною, Водяною та Повітряною кімнатами, вони дружньо вгадували намальованих на стінах  казкових героїв.




        

Тож гарний настрій, пізнання нового, виховання любові до книги і бажання відкривати цей світ разом з бібліотекою – головна мета бібліотекарів в організації заходів для дітей під час літніх канікул.

Немає коментарів:

Дописати коментар