пʼятницю, 23 липня 2021 р.

Ювілярка липня

 

24 липня святкує день народження Катерина Штанко - неймовірно талановита, самобутня художниця з багатющою уявою й унікальним відчуттям кольору.

Казкові розкішні барвисті ілюстрації Катерини Штанко  казкові в повному сенсі цього слова: неймовірні й незрівнянні, шикарні й колоритні. На кожній картинці не просто сюжет, але і величезний шматок казки, цілий світ, насичений деталями, заселений мешканцями.

Видання, ілюстровані Катериною Штанко, не раз здобували відзнаки на конкурсі «Мистецтво книги»,  малюнки до «100 казок» було визнано за найкращі на конкурсі «Книжка року».

2014 року у видавництві «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» вийшла книга «Дракони, вперед!», в якій Катерина Штанко виступила і як ілюстраторка, і як авторка. Того ж року твір був визнаний «Дитячою книгою року BBC — 2014».

Вітаємо Катерину Володимирівну з ювілейним днем народження! Бажаємо невичерпного потоку натхнення та невгамовної спраги створювати чудові шедеври та приголомшливі твори фантастичних і казкових світів. Нехай живеться щасливо й красиво, нехай працюється весело й легко.


 

   

Немає коментарів:

Дописати коментар