четвер, 6 квітня 2023 р.

Зустріч дітей-переселенців з представниками патрульної поліції м. Біла Церква

Правилам безпеки в побуті в умовах воєнного часу була присвячена зустріч дітей-переселенців з представницями батальйону патрульної поліції м. Біла Церква, яка відбулася 6 квітня в ЦДБ. На захід завітали: т.в.о старшого інспектора групи зв’язків з громадськістю Вікторія Цвіркун та поліцейська взводу №1 роти №2 Ганна Москалець.


         
В цікавій ігровій формі представниці патрульної поліції ознайомили учасників з головними ризиками потрапляння в зони обстрілів, пожежі, витоків газу, підтоплення територій і зсувів грунтів, забруднення  повітря небезпечними для життя людини хімічними речовинами  хлору та аміаку тощо.



      
Практичні заняття розвивали в учнів уміння скористатися  правилами поведінки під час сигналу повітряної тривоги, у тих випадках, коли вони знаходяться вдома, на вулиці, в укриттях. Поліцейські нагадали дітям алгоритм дій під час обстрілів та вибухів, а також  при виявленні вибухонебезпечних предметів.

        Живе та жваве спілкування між дітьми та поліцейськими зав’язалось з перших хвилин зустрічі. Школярі задавали багато запитань, а патрульні кваліфіковано та відверто відповідали й розповідали про щоденні будні та відповідальність патрульних поліцейських за правопорядок у місті. Патрульні розповідали також і про прикрі випадки та правопорушення, які іноді мають місце серед учнівської молоді та закликали присутніх бути обачними, уважними та гідними представниками українського суспільства.       

Немає коментарів:

Дописати коментар