пʼятницю, 16 червня 2023 р.

18 червня - День батька. Книга дня

         Тату, татусю, таточку… Скільки ніжності та теплоти в цих словах! А чи завжди ми знаходимо час, щоб сказати татусеві, як ми його любимо, як він нам потрібен, що він для нас значить. Навчити, розповісти, захистити, пояснити та зробити все це з любов'ю і терпінням – таке може тільки тато.

Життя біжить дуже швидко. Не встигнете озирнутися – як пробіжить дитинство, промайнуть роки юності… І озирнувшись, зрозумієте, що так і не встигли сказати татусеві ті слова, які повинні були сказати.

Вітаємо всіх батьків зі святом. Бажаємо здійснення бажань, найміцнішого здоров'я, життєвих сил і великих успіхів у всьому! Нехай у вашому житті не буде похмурих днів! Нехай всі, кого ви любите, завжди будуть поруч! Просто живіть і не втомлюйтеся ділитися мудрістю, силою та стійкістю!

КНИГА ДНЯ

Тімоті Напман «Супертато»


 

Це яскрава та цікава дитяча книга, яка покликана нагадати малюкові про татову любов та підтримку й закласти сімейні цінності. Книга починається зі слів: «Кругом тати звичайні, але не так у мене: я маю замаскованого тата-супермена!». І хоча зовні тато не надто схожий на супергероя, та він готує суперові сніданки, заливається суперсміхом і навіть проганяє супержахливих монстрів. Розкішна весела оповідь про супертатові можливості, написана спеціально для незвичайних татів (і їхніх супер-пупер синів!)

Немає коментарів:

Дописати коментар