середу, 7 червня 2023 р.

Дитинства яскраві кольори

          В центральній бібліотеці для дітей стартувала програма літніх читань «Літо з гарною книгою».

7 червня працівники ЦДБ запросили відвідувачів до участі у святково-ігровій програмі «Дитинства яскраві кольори».

Розпочалося святкове дійство привітанням завідувачки ЦДБ Олени Корнієнко, яка оголосила бібліотечне літо відкритим, закликала дітей до участі у «Літніх читаннях» та запевнила читачів, що учасники бібліотечних літніх читань зможуть досягти в житті найвищих вершин.

Бібліотекарки познайомили читачів з цікавими книжками, а потім запросили їх на літературно-ігровий майданчик «Дитинство – країна книжкових забав і розваг».

Дівчатка та хлопчики з задоволенням брали участь у розважальних й інтелектуальних конкурсах та іграх: «Сонечко+», «Нісенітниця», «Бюро знахідок», «Музичний сувенір» й  отримували призи.




       

Діти відгадували загадки, відповідали на запитання літературної вікторини «Стежками книжкового літа». Доволі складні запитання не збентежили справжніх читачів, вони давали на них блискавичні відповіді.

        Фейєрверк веселощів і гарний настрій панував при проведенні фоточеленджа «Привітай Літо та подаруй йому гарну усмішку!». Юні користувачі, з’ївши частину лимона, робили світлини в бібліотечній фотозоні, даруючи свої вітання та посмішки літу. Це було дуже весело!А усміхнені обличчя стали ще одним доказом, що свято вдалося.

         Участь в активних конкурсах викликала у дітей бажання танцювати. Того, що почалося далі не очікував ніхто. Яскрава танцювальна руханка «А ти прикольний, а ти прикольна?» перетворилася на дитячу дискотеку.




           

Відвідувачі отримали гарний настрій, яскраві враження, безліч неймовірних емоцій та солодощі.

Немає коментарів:

Дописати коментар