пʼятницю, 23 червня 2023 р.

День відкритих дверей «Бібліотека – територія безпеки».


 

23 червня в центральній бібліотеці для дітей відбувся День відкритих дверей «Бібліотека – територія безпеки».



 

Протягом дня на користувачів бібліотеки та новачків, які вперше відвідали установу, чекали різноманітні заходи. Кожен, хто прийшов до ЦДБ, мав можливість дізнатися багато цікавого. Відвідувачам були запропоновані оглядова екскурсія «Книжкові лабіринти», екскурсія Кімнатою Казок «Є в бібліотеці двері заповітні», презентації книжкових виставок «Літні читання», «Книжкова веселка», «Ювілейна палітра дитячої книги», «На дозвіллі не сумуй, почитай та поміркуй», «Книжкове перехрестя», «Від А до Я читання щодня», а також інформаційної зони «Енциклопедична та довідкова література».





 

         «Цей мудрий світ БІБЛІОТЕКА!» – книжкова виставка під такою назвою, оформлена в фойє книгозбірні, першою зустрічала своїх читачів та гостей. Щоб потрапити до бібліотеки треба було спочатку відгадати загадки та скласти слоган про бібліотеку, книгу, читання або прочитати цитату, вислів відомих людей цієї тематики.

Активні користувачі долучилися до літературних вікторин «Бібліотечний ерудит», «З якої казки», які тривали  протягом дня, взяли участь у бібліорозвагах «Грай. Рухайся. Читай». А скільки захоплення та азарту викликала рухлива гра «Книжковими лабіринтами з казковими героями», під час якої маленькі читайлики мали змогу не тільки показати свою ерудованість та знання казок, а й позмагатися в швидкості, кмітливості, спритності. Малеча отримали приємний сюрприз – лялькову виставу «Пригоди в бібліотеці».



 

Протягом Дня демонструвались відеосюжети: «Завжди свято»,  «Я + Книга = Любов!», «Читач, увічнений у камені», «Пам'ятники літературним героям», буктрейлери за книжками сучасного українського письменника Сашка Дерманського «Мері», «Чудове Чудовисько», створені працівниками бібліотеки.


 

          Цього дня ніхто не нудьгував. День пройшов цікаво та креативно. Особлива атмосфера книгозбірні сприяла доброму настрою й гарному відпочинку. Ми отримали багато вдячних відгуків від своїх відвідувачів. День відкритих дверей у бібліотеці довів, що найвірнішими друзями на світі залишаються саме КНИГИ.





 
                        

Немає коментарів:

Дописати коментар