четвер, 8 червня 2023 р.

Книжковий світ дитинства

8 червня для хлопчиків та дівчаток  літнього табору «Be Smart» в рамках програми літніх читань «Літо з гарною книгою» була проведена конкурсно-пізнавальна програма «Книжковий світ дитинства».


 

Завідувачка ЦДБ Олена Корнієнко радо зустріла дітлахів на порозі веселих літніх пригод, провела екскурсію залами бібліотеки , запросила їх у дивовижну книжково-казкову країну - «Кімнату Казок», яка приємно здивувала  дітей, зачарувала яскравими фарбами петриківського розпису. Мандруючи Повітряною, Підводною та Земною кімнатами, малеча зустрічалася з відомими улюбленими героями, знайомилися з дивовижним світом казки.  Пригоди в казковій кімнаті зацікавили малюків. Вони жваво розгадували загадки, відповідали на запитання ігри-вікторини «Хто ці речі загубив?», старанно складали з пазлів ілюстрації казкових сюжетів, із задоволенням брали участь у грі «Музичний сувенір». 






 

Зацікавило дітлахів і розмаїття яскравих книг та журналів, які  занурили їх у світ пізнання, фантастичних пригод та мандрів. Вони довго гортали сторінки дитячих книжок і періодичних видань, розглядаючи кольорові ілюстрації.






 

          Екскурсія бібліотекою вразила  маленьких читайликів, що вперше завітали до книгозбірні, спеціально для цього пройшли чималий шлях. Та він того вартий. Адже яскравий книжковий світ здатен здивувати. 

Немає коментарів:

Дописати коментар