четвер, 1 червня 2023 р.

День в календарі

 


       

1 червня у всьому світі відзначають Міжнародний день захисту дітей. Свято засноване в Парижі в 1949 році з ініціативи Міжнародної демократичної федерації жінок, щоб звернути увагу на проблеми, які мають діти.

Першого дня літа 2023 року маленькі українці були вимушені ховатися в бомбосховищах від російських ракет. Вже другий рік в Україні День захисту дітей проходить в умовах повномасштабної війни. Сотні тисяч дітей були вимушені тимчасово виїхати з країни, десятки тисяч перечікують повітряні тривоги в укриттях, тисячі живуть в зоні бойових дій. Війна торкнулася життя кожного маленького українця. Тому в це свято нам, дорослим, особливо важливо підтримати дітей і показати, що ми завжди поруч. Кожна дитина має повне право на мирне щасливе дитинство, бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього.

          Любі наші читайлики! Вітаємо вас із святом дитинства! Бажаємо кожній дитині міцної сім’ї й всього необхідного для безтурботного дитинства, мирного неба, грайливих промінців сонця, щирих посмішок.

Немає коментарів:

Дописати коментар