пʼятницю, 9 червня 2023 р.

День в календарі. КНИГА ДНЯ

           9 червня - Міжнародний день друзів

Дружба завжди була великою цінністю у житті людини, адже відшукати по-справжньому вірного друга вважається вдачею. Для того, щоб нагадати людству про важливість друзів, навчити цінувати вірність, яку нам надають ці люди, і було створено тепле свято — День друзів.

Свято з’явилося ще в першій половині 20 століття у США. І хоча воно не набуло офіційного статусу, отримало велику популярність у багатьох країнах світу. Неофіційною датою цього свята стало 9 червня. Присвячується цей день друзям і близьким людям, які завжди підтримають і не залишать у біді. У цей світлий і добрий день люди радують один одного теплими словами любові та підтримки.

Вітаємо з днем друзів! Нехай у житті кожного з вас поруч завжди буде справжній друг, здатний вислухати, прийти на допомогу та підтримати.

 


КНИГА ДНЯ

«Історії про доброту і дружбу»

          У цій книжці зібрано дев’ять кумедних і повчальних оповідок про те, як бути доброзичливими й дружніми. Ці прості казки вчать, що допомагати одне одному приємно й навіть весело. І якщо кожен цінуватиме доброту та дружбу, то на світі обов’язково стане більше щастя. Історії подано з безліччю яскравих малюнків, одним з авторів яких є легендарний італійський художник-ілюстратор дитячих книжок Тоні Вульф.

Немає коментарів:

Дописати коментар