четвер, 8 лютого 2024 р.

Сердечні історії

14 лютого у багатьох країнах світу вважають Днем всіх закоханих. В Україні це свято стало одним із найулюбленіших серед молоді, дітлахів і навіть поважних дорослих.

До цього найромантичнішого свята в book-вікнах ЦДБ оформлена книжкова виставка-інсталяція «Сердечні історії», де представлені твори про кохання для дітей та підлітків. Виставка знайомить з відомими поетичними та прозовими творами українських і зарубіжних класиків, а також сучасних авторів про кохання.  Допитливим припадуть до смаку книжки з українознавства та народознавства, де висвітлено національні особливості традицій та звичаїв, пов’язаних зі сватанням, оглядинами, заручинами, сімейними обрядами.




 

Про любов маленьким читачам розкажуть герої казок «Попелюшка», «Русалонька», «Білосніжка», «Спляча красуня», «Рапунцель», «Дюймовочка» та інші.

Запрошуємо до книгозбірні, щоб  помандрувати країною любові, почитати поезії та прозові твори про вічне почуття та взяти участь у романтичній вікторині.

           З прийдешнім  святом! Нехай кохання буде щирим, ніжним, вірним і завжди взаємним! Нехай воно приносить лише найкращі хвилини в житті,

 

Немає коментарів:

Дописати коментар