середу, 10 травня 2023 р.

Благодійна акція «Сім’я в нас єдина – це ненька Україна»

10 травня працівники ЦДБ, велика шкільна родина гімназії-початкової школи  №11: педагогічний, батьківський та учнівський колективи, громадська волонтерська організація «Спільно за мир» організували та провели біля книгозбірні благодійну акцію «Сімя в нас єдина – це ненька Україна» з метою збору коштів на підтримку Збройних Сил України.


       

До благодійної акції були залучені школярі всіх класів навчального закладу. Діти підготували виготовлені власноруч з найрізноманітніших матеріалів сувеніри, прикраси, картини, малюнки, іграшки з українською символікою,  а їхні батьки - випічку та солодощі.




    

Біля входу до бібліотеки було яскраво та гамірно.  Благодійний майданчик привертав увагу мешканців мікрорайону. Учасники ярмарку активно продавали  свої вироби, збираючи кошти на потреби ЗСУ, а також робили спільні світлини в патріотичній фотозоні та ділилися враженнями від ярмаркового дійства.




        
Бібліотекарки розповідали відвідувачам цікаві історії про волонтерів, воїнів-захисників, що ціною свого життя виборюють мир для українців, знайомили з книжками та періодичними виданнями, що експонувалися на виставці «Разом наближаємо перемогу». Юні читачі та читачки декламували поетичні рядки, які мали величезний сенс і закликали до перемоги та миру.



        
Позитивні емоції отримали учасники майстер-класу з виготовлення оберегів для захисників і захисниць», який провів учень 6-В класу гімназії Максим Фурсенко. Із задоволенням діти і дорослі розмальовували патріотичні пряники за допомогою волонтерки Ірини Дмітрук, представниці батьківського комітету гімназії.



        

Дуже порадувала працівників ЦДБ викладачка математики Тетяна Нужна. Пані Тетяна подарувала книгозбірні куплені на ярмарку портрети українських письменників Лесі Українки та Івана Франка, вишиті бісером (авторка Ольга Замула).



 

У підсумку на ярмарку вдалося зібрати більше 36000 грн., які будуть використані на підтримку українських військовослужбовців.

          Щира вдячність усім небайдужим учням, вчителям, батькам, волонтерам, а також всім, хто долучився до організації та проведення благочинного заходу, адже допомагаючи ЗСУ, ми з кожним днем на крок ближче до спільної перемоги.

Немає коментарів:

Дописати коментар