четвер, 11 травня 2023 р.

Материнське серце захистить й зігріє

Мама – найдорожча людина для кожного з нас. Вона дарує нам свою любов, турботу, допомогу, які потрібні нам завжди.

Найдорожчій у світі людині працівники ЦДБ разом з Управлінням культури і туризму присвятили літературно-музичне свято «Материнське серце захистить й зігріє», яке відбулося 11 травня. В літературно-музичній вітальні зібралися третьокласники гімназії-початкової школи №11 з улюбленими матусями та бабусями.


З теплими та щирими словами привітання до гостей звернулася  завідувачка ЦДБ Олена Корнієнко, розповіла історію походження Дня Матері, презентувала книжкову виставку «Найдорожча у світі – МАМА!».

          Найближчій, найдорожчій, наймилішій людини була присвячена інсценівка «Нема в цілім світі кращої, ріднішої, як моя матуся» у виконанні маленьких акторів театрального гуртка «Едельвейс» (керівник Лариса Приходько), в який вони щиро висловили свою любов до мам і бабусь.

       Зворушливою поетичною композицією «Є в мене найкраща у світі матуся» привітали своїх мам третьокласники. Прониклива лірика розчулила присутніх жінок до сліз.

        Чарівна творча атмосфера панувала на майстер-класі «Листівка для мами», який провела майстриня Наталія Косолап. Діти з любов’ю робили сюрпризи, виготовляючи власноруч листівки, щоб порадувати своїх матусь подарунками у святковий день.




    
Емоційно-позитивному сприйманню святкових подій сприяло мистецтво учнів ДШМ №6. Солісти вокального ансамблю «Дитячі мрії» Максим Музиченко та Марія Дудник подарували присутнім пісні «Чорнобривці», «Ой ти, місяцю» (керівник Ольга Гребінь). Протягом заходу глядачі насолоджувались музичними композиціями, українськими народними піснями «Зелене жито зелене», «Ой у вишневому садочку» у виконанні Анни Марущак (баян) (керівник Тетяна Субот).



       

На святі панувала надзвичайно приємна атмосфера: було спокійно, затишно, трішечки розчулено…

         Вітаємо всіх мам із святом. Бажаємо здоров’я, щастя, безмежної любові, радості і гордості за своїх дітей!


 

Немає коментарів:

Дописати коментар