четвер, 4 травня 2023 р.

Війни не повинні повертатись

 


З кожним роком історія віддаляє нас від часів Другої світової війни. Але ми не маємо права забувати тих українців, хто поліг на її фронтах, хто загинув від тортур у нацистській неволі та намагався боротися й вижити на окупованих землях.

До 8-9 травня – Дня памяті та примирення та Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років – центральна дитяча бібліотека  підготувала  книжкову виставку-спогад «Війни не повинні повертатись», де представлені документальні та художні матеріали про події тих часів. Глибокі за змістом, повчальні твори українських письменників, сповнені гніву проти фашистів і віри в перемогу над ворогом, сприяють  національно-патріотичному вихованню підростаючого покоління. Вони вчать любити і цінувати життя, захищати мир і волю, свою землю та рідний край.





 

Цей День поставив крапку у тій страшній, кровопролитній і тривалій війні, але на жаль не поставив її сьогодні для України… Адже вся історія нашого народу пов’язана з постійною загрозою ворожого вторгнення та з необхідністю відстоювання своєї свободи та незалежності.

Немає коментарів:

Дописати коментар