середу, 18 січня 2023 р.

Давайте знайомитись: Майя Леонард, англійська письменниця

  

Майя Леонард є авторкою книг, віршів та сценаріїв.

Письменниця на відмінно закінчила Королівський коледж Лондона,  отримала диплом з англійської літератури та ступінь магістра з творчості Шекспіра. Свою кар'єру Леонард почала в музичній індустрії, займалася створенням лейблів і допомогою початківцям, потім був тривалий період роботи в Королівському театрі. Після виходу з музичної індустрії, Майя розпочала акторську кар'єру.

Майя живе в Брайтоні зі своїм чоловіком та двома синами. Вона працює в Лондоні як старший продюсер Національного театру.

«Фабр. Повстання жуків» - дебютний твір Леонард, перша частина дитячої трилогії. Книга була опублікована навесні 2016 року у Великій Британії. Негайно твір став книгою місяця.

Запрошуємо у дивовижний фентезійно-пригодницький світ авторки!  Стрімкий вихор таємничих подій, детективне розслідування, приголомшливі відкриття та пригоди захоплять юних читачів.

Майя Леонард «Хлопчик-жук»

Як можна пояснити загадкове зникнення вченого Бартолом’ю Каттла з Музею природознавства? Слідство заходить у глухий кут, аж поки до справи не береться тринадцятирічний син ученого на ім’я Даркус. Разом із дядьком Максиміліаном та новими друзями, Віргінією й Бертольтом, хлопчик розпочинає власне розслідування. Аж тут він несподівано знаходить біля смітника картонну коробку, а в ній — дивного жука, що начебто розуміє нового знайомого, зовсім як людина…Але ж не можна бути спорідненою душею з жуком… чи можна? І чому зниклий тато ніколи не розповідав, що все життя захоплювався жуками й навіть був одним із авторів давно забутого «Проекту Фабр»? Питань стає дедалі більше, тоді як сам хлопчик опиняється у справжній небезпеці…

Майя Леонард «Королева жуків»

Продовження історії про хлопчика-жука! Божевільна вчена-генетик Лукреція Каттер мріє помститися за свою поразку. Черговий геніальний план із захоплення світу ось-ось втілиться. Даркус, Вірджинія та Бертольт розкривають таємницю лиходійки і тепер сповнені рішучості її зупинити. Але, схоже, у трьох друзів постала несподівана проблема. Батько Даркуса назавжди заборонив подальше розслідування! Новак, дочка Лукреції, їхня остання надія. Але чи наважиться вона відкрито виступити проти своєї матері, на боці якої ціла армія ідеальних солдатів-жуків. Чи залишилося в Лукреції щось людське чи мутація повністю завершилася? Що задумала ця підступна законодавиця мод і чи вдасться друзям зупинити її?

Немає коментарів:

Дописати коментар