вівторок, 24 січня 2023 р.

Book-хвилинка про новинку

 Iван Андрусяк «Нечиста сила та iншi капоснi iсторiї»

     Ця книжка про капосні справи та веселі пригоди дітлахів, про їхнє цікаве життя та незвичні ситуації, в які вони потрапляють і з яких вони виходять більш дорослими, чемними й обізнаними про життя.

    Перша частина «Розбишацькі оповідання» присвячена сучасним дітям, які бешкетують, розважаються, задовольняють свою дитячу допитливість у небезпечний спосіб, а також вчаться правильно та ввічливо розмовляти, не використовуючи сленгові й лайливі слова, усвідомлюють важливість відповідальності й милосердя по відношенню до слабших і менших, стають свідомими щодо необхідності збереження природи.

    Друга частина «Історичні оповідання» присвячена дітям минулого, які зустрічалися із видатними українцями. Тут  юний Шевченко намагається писати і малювати у дивній печері, а Григорій Сковорода вражає малечу, яка згодом рятуватиме життя втікачу.

    В іграх, розвагах, веселих розмовах діти вчаться чомусь важливому і вагомому – бути щирими, чесними, відповідальними, кмітливими. Це є зародженням яскравої особистості, яка любить свою країну та інших людей, прагне захистити їх і стати краще

Немає коментарів:

Дописати коментар