четвер, 5 січня 2023 р.

Любителям коміксів

Вейд М. Арчі. Том 1/ Марк Вейд, Енні Ву, Фіона Стейплз, Вероніка Фіш.- К. : BookChef, 2020. - 165 с.

Історія про Арчі – це наче тиждень із життя американського школяра. Незграбний і не дуже популярний в школі хлопець Арчі розлучається із Бетті Купер через «ситуацію з помадою». І поки друзі намагаються помирити їх, він потрапляє одразу у дві халепи: пакостить на будівництві будинку мільярдера, який нещодавно переїхав у Рівердейл, і закохується в його дочку.

Вейд М. Арчі. Том 2 / Марк Вейд, Енні Ву, Фіона Стейплз, Вероніка Фіш.- К. : BookChef, 2020.- 152 с.

У другому томі читача чекають вибори мера, через що і почнуться всі пригоди і кохання-зітхання (але не у всіх). В коміксі є все: любовний трикутник, дружба, жарти, пригоди, дорослішання персонажів. Всі персонажі дуже автентичні і впізнавані, але водночас в усіх є щось від кожного з нас – звичайні школярі із звичайними проблемами. Підлітки можуть подивитися на себе зі сторони або знайти відповіді на якісь свої запитання.

Вейд М. Арчі. Том 3/ Марк Вейд, Енні Ву, Фіона Стейплз, Вероніка Фіш.- К. : BookChef, 2020.- 124 с.

У Арчі і Вероніки все не так добре: сварки, недомовки, претензії. Тепер вона вчиться в приватній школі в Швейцарії, де знайомиться із Шеріл. Рудоволоса красуня планує відбити Арчі і пише йому анонімного листа. Чим закінчиться новий любовний трикутник?

Немає коментарів:

Дописати коментар